Ugrás a kosárhoz
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

Skype hívás

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Szaloncukor rendelés telefonon +36 70 226 8764

Adunk a véleményére!

 Írja le, melyik szaloncukor hogy ízlett, és automatikusan részt vesz a játékunkon, ahol öt szerencsés, egy karácsonyfára való* szaloncukrot nyer.

 

 

Szeretnénk meggkönnyíteni a nálunk vásárlók dolgát azzal, hogy a száraz tényekre korlátozódó termékleírás mellett akár szubjektí kommentekben értékelés jelenjen meg az egyes szaloncukorfajták alatt.

Mivel a mi értékelésünk nem biztos, hogy teljesen elfogulatlan lenne, arra kérjük Önöket ,pár szóban mondják el véleményüket a már megkóstolt szaloncukrokról, megkönnyítve ezzel a többi vásárló választását.

Mi pedig egy apró ajándékkal köszönjük meg öt szerencsésnek, hogy leírta a véleményét: december 16-án 20 órakor öt karácsonyfára való* szaloncukrot sorsolunk ki és postázunk el, így a nyeremény még karácsony előtt megérkezik.
Mert mi adunk az Ön véleményére.

 

Hogyan tudok kommentelni?

Regisztráció, vagy bejelentkezés után az egyes szaloncukrok részletes leírása alatt van lehetőség a szöveg beírására valamint a megfelelő számú csillagra kattintással az értékelésre is.
Más teendő nincs, a véleményeket a SzaloncukorPosta.hu rendszere nyilvántartja és a regisztrációkor megadott e-mail címen fogjuk értesíteni a nyerteseket.
A nem témába vágó, nyilvánvalóan csalási szándékkal beírt hozzászólásokat, valamint a trágár tartalmakat töröljük.

 

*A nyeremény két doboz szabadon választott szaloncukor

 

 
 

 

Üzemeltetõ: Tanárkell Kft.  |  © 2007-2017. SzaloncukorPosta.hu
Add a Facebook-hoz