Sokéves hagyomány alapján készül tovább a szerencsi rum-kakaó ízesítésű szaloncukor magas, 70%-os kakaótartalmú étcsokoládébevonattal.
Versenytársai közül kiemeli különlegesen szép, "retro" fehér-bronz csomagolása és díszdoboza, így ajándéknak is tökéletesen megfelel.
Összetevők: Fondan (cukor, víz, glükózszirup), Étcsokoládé min. 20% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: lecitinek (szója), aroma), Zsírszegény kakaópor 5%, Dextróz, Részben hidrogénezett növényi zsírok és olajok (pálma, shea), Sovány tejpor, Szójaliszt, Tartósítószer: kálium-szorbát, Stabilizátor: invertáz, Aroma, Kakaó szárazanyag az étcsokoládéban legalább 70%
Nyomokban dióféléket, földimogyorót és glutént tartalmazhat!
Tárolás: száraz szoba hőmérsékletű helyen