Sokéves hagyomány alapján készül tovább a szerencsi mandulakrémmel töltött szaloncukor, mely hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Bevonata magas, 55%-os kakaótartalmú tejcsokoládé.
Összetevők: tejcsokoládé 55% (kakaóvaj, édesítőszer: eritrit, kakaómassza, zsíros tejpor, oldható rost, tejfehérje, tejzsír, pörkölt törökmogyoró, emulgeálószer: lecitinek (szója), aroma), mandulakrém 45% (édesítőszer: eritrit, növényi zsírok (pálma, shea), zsíros tejpor, sovány tejpor, pörkölt mandula 10%, oldható rost, tejsavópor, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: lecitinek (szója), aroma), Kakaó szárazanyag a tejcsokoládéban legalább 40%.
A gyártó változtathatja a termék összetevőit, ezért fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizze a dobozon a feiratot!
Tárolás: száraz szoba hőmérsékletű helyen