Sokéves hagyomány alapján készül tovább a szerencsi kókuszos szaloncukor magas, 70%-os kakaótartalmú csokoládébevonattal.
Versenytársai közül kiemeli különlegesen szép, "retro" csomagolása és díszdoboza, így ajándéknak is tökéletesen megfelel.
Összetevők: Fondan (cukor, víz, glükózszirup). Étcsokoládé min. 20% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: lecitinek (szója), aroma), kókusz reszelék 15%, dextróz, sovány tejpor, részben hidrogénezett növényi zsírok és olajok (pálma, shea), tartósítószer: kálium-szorbát, stabilizátor: invertáz, aroma.
Kakaó szárazanyag az étcsokoládéban legalább 70%.
Nyomokban dióféléket, földimogyorót és glutént tartalmazhat!
Tárolás: száraz szoba hőmérsékletű helyen