Sokéves hagyomány alapján készül tovább a szerencsi vajkaramellás szaloncukor magas, 70%-os kakaótartalmú étcsokoládébevonattal.
Versenytársai közül kiemeli különlegesen szép, "retro" csomagolása és díszdoboza, így ajándéknak is tökéletesen megfelel.
Összetevők: vajkaramella min. 45% [cukor, glükózszirup, zsíros tejpor, ivóvíz, margarin (növényi olajok: napraforgó, pálma; víz, részben hidrogénezett pálmazsír, étkezési só, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, aromák, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, színezék: karotinok); aroma, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok], Fondan (cukor, víz, glükózszirup). Étcsokoládé min. 20% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: lecitinek (szója), aroma), szójaliszt, sovány tejpor, növényi zsírok (pálmaolaj, shea-mag olaj), zsírszegény kakaópor, aromák, stabilizátor: invertáz, tartósítószer: kálium-szorbát, kakaó szárazanyag az étcsokoládéban legalább 70%.
Nyomokban dióféléket, földimogyorót és glutént tartalmazhat!
Tárolás: száraz szoba hőmérsékletű helyen