A Majomkenyér sós-karamellás vegán kézzel készített szaloncukrot fogyaszthatják az allergénekre érzékenyek is, ugyanis gluténmentes, tejtermék felhasználása nélkül készül, szójamentes, pálmaolaj és tojásmentes. Hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz.
Még egy jópont a fentieken kívül: hazai feldolgozású édesség.
Összetevők: kókuszvirág cukor, kókuszkrém [kókuszkrém, ivóvíz, sűrőtőanyag: xantán gumi], eritrites étcsokoládé édesítőszerekkel (10%)[kakómassza, édesítőszer (eritrit) kakóvaj, emulgeálószer (napraforgó lecitinek)], aroma, édesítőszer (szteviol glikozidok), rizsszirup, növényi zsír (kókuszzsír), kókuszliszt, étkezési só (0,35%)
Allergén információk: (az allergén összetevők kiemelten) A termék nyomokban földimogyorót és más dióféléket (diót, mandulát, mogyorót stb) is tartalmazhat. A termékben felhasznált étcsokoládé tej nélkül, de tejterméket is felhasználó üzemben készült, így nyomokban tejet tartalmazhat.
A termék összetétele a gyártás során változhat, ezért fogyasztás előtt mindig olvassa el a dobozon található figyelmeztetéseket!
Tárolás: száraz, szoba hőmérsékletű helyen, napfénytől védve.